Skridskobild
Change photos   
Åtgärder med anledning av Covid-19
Denna text konkretiserar hur Friluftsfrämjandet Runnskrinnarna agerar med anledning av covid-19.
Fokus är roliga, trygga och lärorika skridskoturer. Det är därför självklart att Friluftsfrämjandet Runnskrinnarna ska följa Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna ...  Read more...
Nytt medlemsår och ny inloggningsmetod
Nytt medlemsår!
Den första 1 oktober börjar ett nytt medlemsår för Friluftsfrämjandet. Vi hoppas naturligtvis att du vill vara kvar som medlem även kommande år.
 
Den 5 oktober infördes en ny inloggningsmetod ...  Read more...
Stora Runnrundan.
En annorlunda skridskoupplevelse.  Read more...
Stora Runnrundan Hall of fame
Dessa personer har genomfört Stora Runnrundan med glädje.  Read more...
Iskarta över Runn
Friluftsfrämjandets iskarta över Runn är tryckt på vattentåligt material och är så tålig att den kan användas utan kartfodral. Skalan är 1:40 000. Kartan har måtten 40x50 cm.  Read more...
Logotyp

Välkommen till FF Runnskrinnarna

Runnskrinnarna är en lokalavdelning inom Friluftsfrämjandet med enbart långfärdsskridsko på programmet. Centrum för vår verksamhet är Falun / Borlänge regionen.
Vi kan erbjuda ledarledda skridskoturer och tillgång till israpporter via Skridskonätet. Vi ger dig också möjlighet att komma i kontakt med andra skridskoåkare för sällskap på isen.

För att åka med oss ska du vara medlem i FF Runnskrinnarna eller vara medlem i någon av följande lokalavdelningar: Borlänge, Falun, Fjällgruppen, Gagnef, Svärdsjö eller Säter. Mer information angående inloggning, medlemsskap mm hittas under menyn Runnskrinnarna. Välkommen till säsongen 2020/21.

Gäståkare från andra föreningar välkomna. Hör av dig till aktuell turutlysare.

Runnskrinnarna - klubben som gör livet lite lättare.

FF Runnskrinnarna sammarbetar med Studiefrämjandet.

Latest Ice observations

Skridskobild